Penthouse à louer

2 chambres 87 mètres carrés

Immoweb code : 11239601
Immoweb code : 11239601

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
87 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nabij het bruisende centrum van Oostende, invalsweg, openbaar vervoer en shopping vindt u dit prachtig gerenoveerd appartement terug. Deze werd afgewerkt en ingericht met zorgvuldig gekozen materialen en eigentijdse details.

We betreden de lichtrijke eetkamer waarbij onmiddellijk de grote raampartijen en prachtige afwerking met hoogwaardige materialen opvalt. Hiernaast beschikt dit pareltje nog over een knusse woonkamer voor gezellige TV avonden. De open keuken is modern, praktische en ingericht met kwaliteitsapparatuur met aansluitend het magnifieke zonneterras.

De twee slaapkamers zijn zeer functioneel ontworpen met comfort en rust in gedachten. Beide kamers zijn voorzien van op maat gemaakte kasten waardoor er voldoende opbergruimte voorzien is. De hyper-moderne badkamer is uitgerust met eigentijdse voorzieningen en een zalige inloopdouche.

Deze knappe woonentiteit is gelegen op de tweede verdieping van deze residentie en omvat nog een gemeenschappelijke fietsberging op het gelijkvloers.

Dit appartement werd klasse vol gerenoveerd en gemeubileerd, kortom instapklaar!
Eveneens beschikbaar voor korte termijn verhuur.

Bij verdere interesse in dit prachtig appartement, vragen wij u een mail te sturen naar [email protected] met een korte voorstelling van uzelf (familiale-en financiële toestand, reden verhuis en beschikbaarheid voor bezoek ..)

Contacter