Penthouse à vendre

343000€

2 chambres 108 mètres carrés

Immoweb code : 11097262
Immoweb code : 11097262

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
108 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor wie op zoek is naar wonen in het bruisende stadsleven, maar toch houdt van alle rust, comfort en een uitzonderlijk zicht op de skyline van de Kathedraal, het station, de haven tot het Sportpaleis, is deze gerenoveerde penthouse een echte buitenkans.

Op de 6de verdieping van dit goed onderhouden gebouw bevindt zich dit bijzonder lichtrijke en trendy dakappartement met privatieve inkomhal (vestiaire), open leefruimte met ruime ingemaakte kastenwand en berging/wasplaats, moderne keuken (inductievuur, vaatwas, combi-oven, ...), bureauruimte en toegang tot de verschillende dakterrassen.

Vanuit de nachthal bereik je het gastentoilet, badkamer met inloopdouche, de master bedroom met aansluitende inloopdressing en een tweede kinderkamer of bureauruimte.

Deze unieke penthouse werd grondig gerenoveerd in 2019/2021: dubbele beglazing (alu), nieuwe leidingen, conforme elektriciteit, parlofoon, vernieuwde cv-ketel. Gunstig EPC.

Naast een privatieve autostaanplaats is er ook een gemeenschappelijke binnentuin en privatieve kelderberging aanwezig.

Deze penthouse is rechtstreeks te koop via de eigenaar vanaf 343.000 euro.
Elk bod wordt overwogen na afloop van de bezoekmomenten.

De autostaanplaats is verplicht bij aan te kopen aan 15.000 euro.

Wees er snel bij en ontdek de luxe en het uitzonderlijke gevoel van wonen boven de stad door je bezoek in te plannen via mail.
(kijk zeker je spam na bij het uitblijven van een snelle reactie)

Contacter