Penthouse à vendre

4 chambres 261 mètres carrés

Immoweb code : 9512503
Immoweb code : 9512503

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
261 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gezellige triplex met 4 slaapkamers in het centrum van Balen. Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte, ingerichte open keuken met aansluitend koele berging en een mooi terras met zwembad op de 1ste verdieping. Op de 2de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom voorzien is van een eigen badkamer en dressing. Verder is er op deze verdieping een nachttoilet en een tweede badkamer. Op de 3de verdieping (zolderverdieping) bevindt zich een polyvalente ruimte en de 4de slaapkamer met douchecabine. Dubbele inpandige garage.

Indeling:
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt u rechtstreeks in de gezellige leefruimte opgedeeld in de eetgedeelte en een zitruimte. Van hieruit heeft u onmiddellijk toegang tot het dakterras met ingebouwd en verwarmd zwembad. De open keuken is volledig ingericht en beschikt over een spoelbak, keramische kookplaat, afwasmachine, koelkast en combi oven. Naast de keuken is nog een koele berging voorzien.
Via een vaste trap op de eerste verdieping komt u op de 2de verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom is voorzien van een eigen badkamer (wastafel en ligbad) en dressing. Verder is er op deze verdieping nog een nachttoilet en een 2de badkamer (dubbele wastafel en ligbad) beschikbaar.
Op de zolderverdieping bevindt zich een polyvalente ruimte en de 4de slaapkamer voorzien van een eigen douchecabine.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging in het centrum van Balen
- Inclusief dub

Contacter