Penthouse à vendre

1 chambre 98 mètres carrés

Immoweb code : 10658277
Immoweb code : 10658277

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE - Dit knap ingericht penthouse appartement met een bewoonbare oppervlakte van 98 m² (bron: EPC) is gelegen op de 2de en hoogste verdieping in residentie Waterstraat II, langs de Waterstraat ter hoogte van nummer 43. Het centrum van deze aantrekkelijke deelgemeente ligt enkele honderden meters verderop, waar men alles kan vinden zoals de supermarkt, bakkers, slagers, het park en het mooie Munsterbos,.. Het centrum van Bilzen bereikt men na een vijftal minuutjes rijden. De oprit van de autosnelweg ligt op een vijftal kilometer hier vandaan.

Het appartement is in uitstekende staat van onderhoud en kan onmiddellijk bewoond worden, zonder dat kosten aan de orde zijn. Het ruimtelijke en luchtige gevoel dat men mag ervaren zowel binnen als buiten op het terras - en de knappe afwerking van ondermeer de vloer en keuken zijn enkele van de pluspunten van dit aantrekkelijke appartement, hetgeen men zeker zal beamen tijdens een bezoek ter plaatse.

Indeling:
gemeenschappelijke inkom met lift, inkomhal met gastentoilet en dubbele glazen deur die leidt naar de ruime (49 m²) lichtrijke leefruimte in L-vorm, Luxueuze keuken met eiland, afgewerkt met natuurstenen werkblad en ingericht met alle nodige toestellen zoals vaatwasser, frigo en kookfornuis van hoogwaardige kwaliteit - BORETTI - hetgeen zeker zal gewaardeerd worden door de culinaire liefhebber. Bijzonder ruim terras gericht gericht op het zuiden, waar men kan genieten van de zon de hele dag door.
Berging met ruimte voor

Contacter