Penthouse à vendre

329000€

2 chambres 94 mètres carrés

Immoweb code : 11319128
Immoweb code : 11319128

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
94 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze verzorgde en energiezuinige duplex met twee slaapkamers en terras is gelegen in het centrum van Sint-Kruis. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van Residentie Terra Promessa dat werd gebouwd in 2012.

Indeling: ruime inkomhall met gastentoilet, een aangename leefruimte met een mooie parketvloer, een tijdloze keuken uitgerust met een vaatwas, frigo, oven en friteuse. Aan de voorzijde is er een balkon met zich op centrum Sint-Kruis en achteraan een mooi terras. Palend aan de keuken is een ruime wasplaats/berging. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de kelder bevindt zich een zeer grote private berging alsook een gemeenschappelijke fietsenberging. Achteraan het gebouw kan een grote bovengrondse autostaanplaats bijgekocht worden voor 10.000euro.

Het appartement heeft energielabel B, wat betekent dat het appartement goed geïsoleerd is.
De locatie van dit appartement is ideaal, de bakker en winkels zijn op wandelafstand en het heeft een gemakkelijke toegang tot het bruisende stadscentrum van Brugge. U kunt genieten van de vele restaurants en bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, allemaal op korte afstand van uw nieuwe thuis. Ook geschikt als investering voor verhuur!

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35

Contacter