Penthouse à vendre

3 chambres 139 mètres carrés

Immoweb code : 11124895
Immoweb code : 11124895

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
139 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek de weelde en pracht van deze recente penthouse, gelegen op de bovenste verdieping centrum Deinze en voorzien van alle moderne luxe die u zoekt!
Met drie ruime slaapkamers en twee eigentijdse badkamers biedt deze penthouse het perfecte toevluchtsoord voor comfortabel wonen. De prachtig ingerichte leefruimte, overgoten met natuurlijk licht, vormt het hart van het appartement en staat in verbinding met een volledig geïnstalleerde keuken, compleet met een stijlvol kookeiland en hoogwaardige apparatuur.
De volle 54m² aan zonovergoten terrassen bieden de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven en de adembenemende uitzichten. Elk detail is doordacht ontworpen om een gevoel van luxeen comfort te creëren, van de handige berging tot de moderne afwerking in de badkamers.
Een grote gemeenschappelijke fietsenberging, alsook mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan €35.000 en/of een autostaanplaats aan €20.000, maken dit plaatje compleet.
Deze exclusieve penthouse belichaamt hedendaags wonen op zijn best, waarbij de harmonie tussen binnen en buiten centraal staat. Laat je betoveren en neem vandaag nog contact met ons op via 09 380 09 74 of [email protected].

Contacter