Penthouse à vendre

575000€

2 chambres 133 mètres carrés

Immoweb code : 11322026
Immoweb code : 11322026

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
133 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Exclusieve 4-gevel penthouse van 133m² + 82m² zuidgericht te

Désolé il n'y a pas de traduction française. De lift brengt u naar de 3de verdieping, mits intoetsen van een geheime code. Nog voor de veiligheid is een gepantserde voordeur (Fichet), voorzien van camera bewaking, geïnstalleerd.
Binnenin vinden we een woonkamer met tv-zithoek. De volledig uitgeruste keuken bevat een ingebouwd koffieapparaat en combi-oven, panoramische inductiekookplaat. In het kookeiland van 3m20 zit een vaatwasser, zwarte carbon spoelbak met Grohe keukenkraan, koelkast. Alle kasten, voorzien van uitschuifbare rekken, 2 apothekerskasten, ledverlichting rondom onderaan, TV aansluiting.
De badkamer, meubilair met ingebouwde led verlichting werden voorzien van Axor kranen. De binnendeuren, voorzien van donkergrijs gefumeerd glas zijn nog een voorbeeld van de sublieme afwerking.
Daarnaast bevindt zich de master bedroom, met aanpalende walk-in dressing, ook met ledverlichting. Er is ook nog een technische ruimte/berging en een 2de slaapkamer met op maat gemaakte kleerkast over de volledige breedte.
Via de ruime oprijlaan rijdt u de ondergrondse parking in waar 2 garages met sectionaal poort voorbehouden werden  (beide garages zijn afzonderlijk te koop aan 30.000 eur/garage).
Appartement is uitzonderlijk afgewerkt met en voorzien van alle comfort: uiterst zuinig door een EPC label A (E-peil slechts 43), zonnepanelen voor de gemeenschappelijke delen, vloerverwarming, zonwerende alu-ramen langs 3 zijden (O, Z en W) voorzien van zonne screens, mu

Contacter