Penthouse à vendre

465000€

3 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 11314887
Immoweb code : 11314887

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
136 mètres carrés habitables
Étage : 7
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
U kan deze penthouse virtueel bezoeken en de dossierstukken downloaden via www.irres.be.
Bijkomende info en bezoeken via Manu Demuyter op [email protected] of bel 0474 25 31 39.

U vindt deze lichtrijke, te moderniseren penthouse op de zevende verdieping van de kleinschalige residentie Magistral, gebouwd in 1958 en opgefrist in 1994.
Deze residentie is uiterst gunstig gelegen met zicht op het Zuidpark (Koning Albertpark), een aantrekkelijke locatie met een aangename woonomgeving en een vlotte bereikbaarheid.
Dit drie-slaapkamerappartement is gelegen op wandelafstand van het centrum, en in de nabijheid van winkels, UZ, scholen, edm.
Het appartement is tevens uitstekend bereikbaar via de trein-, tram- en buslijnen en de voorname verbindingswegen (E40 en E17).

Het drie-slaapkamerappartement heeft een oppervlakte van 136 m², is steeds goed onderhouden en heeft twee terrassen.
Aan de voorzijde is er over de volledige breedte van het appartement (11 meter) een zuidwest georiënteerd terras met zicht op het 'Zuidpark' en achteraan is het terras gelegen aan de slaapkamer.
Aangezien de penthouse zich uitstrekt van de voorzijde naar de achterzijde van het gebouw kunnen we spreken over een echt doorzonappartement die zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en een breed gezichtsveld.

Het appartement voorzien van een stalen veiligheidsdeur omvat een inkomhal met apart gastentoilet en een vestiaire. Van hieruit bereikt u enerzijds de leefruimte en anderzijds de keukenruimte, beiden met toe

Contacter