Penthouse à vendre

486000€

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11062494
Immoweb code : 11062494

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. De Gaanderij - Historisch wonen in hartje Herentals

Het project bestaat uit 90 hedendaagse wooneenheden en 6 eengezinswoningen met een unieke karakter omringd door groen. Er is voor ieder wat wils te vinden: prachtige vergezichten, zonovergoten terrassen, hoge plafonds, groene binnentuinen enz. Het project heeft dan ook een aanbod voor jong en oud, koppels, alleenstaanden of gezinnen met kinderen.

Momenteel bieden wij u graag het renovatiegedeelte aan bestaande uit 44 wooneenheden met zicht op het Begijnhof en/of het prachtige binnengebied van het project. We onderscheiden 3 bouwdelen zijnde Rector - Aula - Kapel voor de eerste fase van dit unieke project.

De appartementen in deze bouwdelen zijn voorzien van ruime terrassen en de nodige energiezuinige maatregelen. Door de ruime budgetten kan u kiezen uit een preselectie aan materialen om zo uw eigen thuis te creëren. Duurzaamheid en comfort staan voorop in dit project.

Benieuwd wat de Gaanderij voor u in petto heeft?? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info (plannen, lastenboek, prijzen,...)

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6 % indien u voldoet aan de voorwaarden.

Info en Verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via 014/70.51.58 of [email protected]
Voor meer informati

Contacter