Penthouse à vendre

269000€

2 chambres 118 mètres carrés

Immoweb code : 11281078
Immoweb code : 11281078

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
118 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij de Handzamestraat 30, een ruim penthouse gelegen in het centrum van Kortemark. In de directe omgeving vindt u alle nodige voorzieningen zoals nutsvoorzieningen, openbaar vervoer, scholen, restaurants en nog veel meer!

Bij het betreden van het penthouse wordt u verwelkomd in een royale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De nachthal baadt in natuurlijk licht dankzij de lichtkoepel. U betreedt een uiterst ruime leefruimte van 50m², die grenst aan een volledig uitgeruste keuken en bijkeuken. De badkamer beschikt over een lavabo en een inloopdouche, en er zijn twee volwaardige slaapkamers. Het absolute hoogtepunt van dit appartement is het terras, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Kortemark en volledig tot rust kunt komen. Bovendien is er een buitenberging beschikbaar naast het terras.

Uw auto kunt u veilig en droog parkeren in de garage, die inbegrepen is bij de vermelde richtprijs.

Heeft dit penthouse uw interesse gewekt? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs. Elk bod, zowel hoger als lager dan deze prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaar, die het recht behoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter