Penthouse à vendre

529000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11184212
Immoweb code : 11184212

Aperçu

2 chambres
100 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Luxueus penthouse in Kortrijk, gelegen aan het Koning Albertpark met een prachtig uitzicht over Kortrijk, de Leie en het Albertpark. Dit volledig gerenoveerde penthouse biedt u de perfecte combinatie van stijl, comfort en luxe.

Bij het uitstappen van de lift in de living heb je al meteen zicht over het panorama van Kortrijk, de Leie en de K-TOWER.

De woonst beschikt over een ruime en lichte woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een panoramisch uitzicht over de omgeving. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige materialen, apparatuur en biedt veel opbergruimte. Aan de keuken is een toegang tot de berging/technische ruimte en het groot dakterras.

Via een op maat gemaakte smeedijzeren deur kom je in de nachthal met (xinnix blinde deuren).

Het penthouse heeft twee slaapkamers, de badkamer is volledig vernieuwd en beschikt over een inloopdouche, een wastafel en een apart toilet.

Het grote terras van 100m² biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de zon. Het is de ideale plek om te genieten van een glas wijn terwijl u uitkijkt over de stad.

Mis deze kans niet om in alle comfort en luxe te leven op een toplocatie in Kortrijk. Neem vandaag nog contact met ons op om dit prachtige penthouse te bezichtigen.

Contacter