Penthouse à vendre

195000€

3 chambres 108 mètres carrés

Immoweb code : 11360401
Immoweb code : 11360401

Aperçu

3 chambres
108 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit is dé kans om te wonen in een ruim en lichtrijk appartement op een centrale locatie in Kortrijk, met een indrukwekkende mobiscore van 9.1/10.

Dit appartement betovert met zijn open leefruimte, waar de woonkamer naadloos overgaat in de moderne keuken, perfect voor gezellige avonden. Ideaal gelegen nabij het treinstation van Kortrijk en diverse busverbindingen, biedt dit appartement gemakkelijk toegang tot alle essentiële diensten.

Met drie slaapkamers, waaronder een onderscheidende mezzanine, biedt dit appartement voldoende ruimte voor u en uw gezin. Een recent gerenoveerde badkamer zorgt voor rust en comfort. Stap naar buiten op het mooie terras en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad.

Ontdek het gemak van een apart toilet en een berging voor een wasmachine/droogkast. Er is ook praktische opbergruimte in de kelder beschikbaar. Dit appartement combineert comfort, stijl en is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hedendaagse levensstijl.

Mis deze kans niet om te genieten van alles wat dit prachtige appartement te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging.

Contacter