Penthouse à vendre

274000€

1 chambre 84 mètres carrés

Immoweb code : 10903075
Immoweb code : 10903075

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
84 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Residentie Kwarts - 6% BTW tarief mogelijk

Unieke ligging aan de Sterrenstraat. Een oude papier- en kartonfabriek, annex drukkerij wordt er omgetoverd tot een nieuwe woonbuurt. Zeer centraal op wandelafstand van het centrum een bruisende stad aan de Grote en de Kleine Nete. Historisch erfgoed, natuur, shopping, cultuur, horeca, winkels voor elk wat wils.

Residentie Kwarts bestaat uit 33 appartementen luxe en ruime appartementen met 2 kantoorruimtes verdeeld over A-B-C-D-E en F blok. De compactere appartementen gelegen aan de Sterrenstraat zijn ideaal voor starters en investeerders. Voor diegene die meer houden van rust/groen en privacy zal er een prachtig binnengebied ontwikkeld worden. In het binnengebied zijn ruime gelijkvloers appartementen te vinden met private tuinen alsook luxueuze penthouses. Alle appartementen beschikken over ruime, goed georiënteerde terrassen. In het binnengebied wordt tevens een ruim, gemeenschappelijk park gecreëerd.

Benieuwd naar wat deze luxe appartementen u te bieden hebben?

Info en verkoop:
Contacteer ons dan snel voor een afspraak en meer info via 03 361 00 03 of [email protected]
Verkoop geschiedt onder registratierechten (12%) op het grondaandeel en BTW (6%* of 21%) op het constructieaandeel. Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr
Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse B
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Contacter