Penthouse à vendre

* 649000€

3 chambres 141 mètres carrés

Immoweb code : 10825747
Immoweb code : 10825747
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
141 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op de Grote Markt in Sint-Niklaas kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis vinden! Wonen in luxe op een uiterst centrale ligging in het Waasland. "Royale" is een modern & kwalitatief nieuwbouwproject, waarbij ruimte, licht en luxueuze afwerking centraal staan. Het project bestaat uit 8 appartementen, 1 penthouse en 2 handelszaken. Bij de appartementen heb je de keuze uit één, twee of drie slaapkamers.

Door het gebruik van kwalitatieve materialen, geothermische warmtepomp met vloerverwarming, een mechanisch ventilatiesysteem, behaalt het project een E-PEIL van maximum E30. Hierdoor is dit Bijna-Energie-Neutraal en bespaar je de eerste 5 jaar op je onroerende voorheffing.

Dit project valt trouwens ook onder het verlaagde BTW percentagevan slechts 6% BTW. Vraag gerust naar de voorwaarden.



Appartement indeling 5.1:

Je betreedt het appartement in de inkomhal waar je toegang hebt tot het gastentoilet en de eerste slaapkamer (12m²).Vervolgens kom je uit in de ruime en open woonkamer (57m²) waar de keuken volledige geïntegreerd is in het geheel. Verder beschikt dit appartement over een ruime terras (24m²). Aan de andere kant van het penthouse zijn er nog 2 andere slaapkamers (14-13m²) met de badkamer (8m²). Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang tot het 2de terras (13m²).



Zie jij jezelf hier binnenkort thuiskomen?

Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over dit unieke project!

Contacter