Penthouse à vendre

* 409750€

2 chambres

Immoweb code : 10428535
Immoweb code : 10428535
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Midden in het bruisende winkelhart van de stad realiseert Custombuild een verrassend nieuwbouwproject met 29 moderne appartementen en een commerciële ruimte.
‘Residentie Karmel’ ligt aan de recent opgefriste Leuvensestraat en loopt achteraan door tot in de Riddersstraat. Als stadsmens kan je niet beter wonen. Jouw leven speelt zich af op wandelafstand.

Residentie Karmel, omvat 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gezellige binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras. De bewoonbare oppervlakte varieert van 71m² tot 145m².Er worden ondergrondse autostaanplaatsen, fietsstalplaatsen, private bergingen en een gemeenschappelijke afvalberging voorzien, alsook stroom zodat je eventueel een laadpaal kan plaatsen voor jouw elektrische wagen.

Alle appartementen hebben een E30 E-peil of lager, ook wel BEN 30 genoemd.
BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming geïnstalleerd die aangesloten is op warmtepompen. Helemaal op maat van jouw persoonlijke wensen en behoeften worden de appartementen tot in detail afgewerkt.

Meer info over het verlaagde btw-tarief van 6%? Bel 03 376 15 50 of mail ons via
[email protected]

Oplevering voorzien in het najaar van 2025.

Contacter