Penthouse à vendre

* 599000€

2 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 10954572
Immoweb code : 10954572
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
130 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze Penthouse kenmerkt zich door zijn lichtinval en een indrukwekkend terras op het westen, met uitzicht over de voorkant van het complex.

Stijlvolle Entree: De entree opent naar een hal met garderobe en apart toilet. Het woongedeelte omvat een eetkamer en een open keuken, die uitlopen op het brede gedeelte van het terras, perfect voor ontspanning en entertainment.

Comfortabele Slaapvertrekken: De penthouse biedt twee slaapkamers, elk aan een andere kant van de flat voor maximale privacy. De hoofdslaapkamer beschikt over een complete badkamer, terwijl de tweede slaapkamer toegang heeft tot een aparte doucheruimte. Een bijkeuken/wasruimte verhoogt het wooncomfort.Uniek en Ruim: Met zijn grootte en uitzonderlijke uitzichten biedt deze flat een unieke woonervaring.

Aanvullende Voorzieningen: Parkeermogelijkheden, fietsenstallingen en kelders zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Ideale Omgeving: Gelegen in een rustige, internationale buurt met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, waaronder openbaar vervoer, supermarkten, crèches, scholen en een cultureel centrum.

Dit penthouse, onderworpen aan btw, biedt een uitstekende woon- of investeringskans. Neem contact op voor een bezichtiging of meer informatie over deze en andere beschikbare woningen in het "Vancouver" project.

Ce bien fait partie du projet Vancouver

Contacter