Place de parking couverte à vendre

1025000€

Immoweb code : 11255281
Immoweb code : 11255281

Aperçu

Description

Emplacement intérireur

Désolé il n'y a pas de traduction française. Opbrengsteigendom bestaande uit garagecomplex met magazijn (1139 m²) op centrale locatie in Berchem

Ligging: Dit opbrengsteigendom te koop is gelegen op de Diksmuidelaan in Berchem, op een zeer centrale ligging in de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen. Ideaal gelegen ten opzichte van winkels, scholen, horeca- en speciaalzaken. Ook het station van Berchem is vlakbij.

Omschrijving:
Op de Diksmuidelaan in Berchem staat dit opbrengsteigendom bestaande uit garagecomplex en magazijn te koop.
Het pand beschikt over twee sectionale poorten. Het ene leidt naar het magazijn van 40 m² en de andere is de inrit naar het garage complex. Het garagecomlex bestaat uit maar liefst 53 autostaanplaatsen. Er zijn zowel enkele als dubbele autostaanplaatsen voorzien. Daarbovenop zijn er enkele staanplaatsen voor fietsen en moto's.
De huurinkomsten van het garagecomplex en het magazijn komen maandelijks op 5015 euro.
Kort samengevat is dit unieke kans voor een standvastig investeringsobject met beperkt onderhoud. Het rendement bedraagt namelijk 4,65%.

Bijzonderheden:
- Unieke kans en standvastig investeringsobject
- Centrale locatie in Berchem
- Asbestveilig
- Vloeroppervlakte: +/- 1139 m²
- Veel mogelijkheden


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter