Projet neuf - Appartements à vendre

* 497000€

3 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 10980808
Immoweb code : 10980808
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
136 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een centrale locatie in Brasschaat, op wandelafstand van het bruisende centrum van Brasschaat, openbaar vervoer en invalswegen, ontwikkelt Peeters Bouwprojecten onder de architecturale leiding van architect De Beenhouwer een kleinschalig project (voorzien van lift) met vijf ruime appartementen en carports .

Deze energiezuinige en lumineuze appartementen zijn voorzien van o.a. zonnepanelen, driedubbele beglazing en een modern ventilatiesysteem.
De hoogwaardige afwerking met ruime budgetten voor sanitair, keuken en vloeren (parket voorzien in woonkamer) bieden volop keuzemogelijkheden om uw droomappartement uit te rusten.
De doorgedreven isolatie in combinatie met vloerverwarming door middel van een warmtepomp garandeert een optimaal en zuinig hedendaags wooncomfort en temperatuur, ook in de zomer door actieve koeling.

Alle appartementen zijn voorzien van zuid georiënteerde terrassen met zicht op het groen ! Achteraan worden er carports en een fietsenstalling opgericht en is er bovendien een gemeenschappelijk tuintje.
Dit project komt in aanmerking voor aankoop aan 6 % btw (onder voorwaarden) en door haar energiezuinigheid (E 20) krijgt u een vrijstelling van 100% op de onroerende voorheffing de eerste vijf jaar ! (onder voorwaarden)


- Bestemming: woongebieden
P-score : A - G-score : A
Geen risicozone voor overstromingen

Contacter