FRITZ VINCKE

* De 260000€ À 335000€

Immoweb code : 11307565
Immoweb code : 11307565
*hors taxes

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zo’n 400m van de Sint-Rikierskerk van Bredene en op net geen 2km wandelen van het strand vind je deze nieuwe residentie “FRITZ VINCKE”

De residentie bestaat uit 4 verdiepingen;

1 privatief op het gelijkvloers ( + tuin 25 m²)
2 privatieven op verdiep 1 ( + voorterras, respectievelijk 12,7 m² en 4,23 m²)
2 privatieven op verdiep 2 ( + voorterras respectievelijk 12,7 m² en 4,23 m²)
1 privatief op de dakverdieping. ( + voor- en achterterras, samen 10,51 m²)
Elk privatief beschikt over 2 slaapkamers.

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een appartement in residentie ‘Fritz Vincke’ mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging van de residentie waarbij rust en het maritieme klimaat in 1 zin met elkaar worden gecombineerd. De residentie is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

De afwerking gebeurt volgens ons ECO lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden met betrekking tot deze afwerking alsook tot de gebruikte materialen.

Gedetailleerde prijslijst, plannen

Contacter