* De 424180€ À 589920€

1 - 2 chambres 67 - 96 mètres carrés

Immoweb code : 11224833
Immoweb code : 11224833
*hors taxes

Aperçu

1 - 2 chambres
67 - 96 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
BOTANIQUE

Elegantie ontmoet luxe. Het nieuwbouwproject BOTANIQUE, gelegen langsheen het Citadelpark aan de rustige Floraliënlaan (voorheen Koning Leopold II laan), en één van de meest residentiële lanen van Gent, vormt een schaarse opportuniteit voor het verwerven van een buitengewoon energiezuinig en stijlvol nieuwbouwappartement op een premium locatie in Gent.  

Het Antwerps architectenbureau Verhamme + De Vel Architecten ontwierp het gebouw, dat voorziet in 12 woonentiteiten in een mix van 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen, met gevelbrede terrassen en frontaal zicht op het Citadelpark, zes bovengrondse bouwlagen, een zevende terugliggende bouwlaag én een ondergrondse bouwlaag. Ook parkeergelegenheid werd voorzien in het aangrenzende gebouw.

De architectuur vloeit harmonieus samen met het weelderige groen van de stad en het Citadelpark. Elke eenheid in deze residentie is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen, waarbij aandacht is besteed aan elk detail om een luxueuze en comfortabele leefomgeving te bieden.

De appartementen zullen over een A-energielabel beschikken dankzij een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen, performante isolerende beglazing, akoestische en thermische isolatie, ventilatiesystemen en dergelijke meer. Dit alles zal zorgen voor een minimaal elektriciteitsverbruik en voor praktisch comfort en duurzaamheid voor de bewoners van 'Botanique', naast de verscheidenheid aan woningopties die worde...

Contacter