Projet neuf - Appartements à vendre

* De 285000€ À 510000€

1 - 2 chambres

Immoweb code : 11333409
Immoweb code : 11333409
*hors taxes

Aperçu

1 - 2 chambres

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Woonaanbod voor ieder wat wils

Het aanbod aan appartementen is gevarieerd en geeft je een ruime keuze uit verschillende types. Zo kan je onder meer genieten van een spectaculair uitzicht vanop het dakterras van het riante penthouse op de hoogste verdieping. De éénslaapkamerappartementen zijn een ideale knusse eerste thuis waarbij de doordachte indeling de volledige woonruimte slim benut. Het mooie uitzicht op de wandelpromenade van de Boulevard is een belangrijke extra troef. De appartementen met 2 slaapkamers zijn ruim ingedeeld, waarbij je kan kiezen uit een terras aan de tuinzijde, zicht op de Groene Boulevard of een volledig doorzonappartement.Ben je ondernemer en zoek je een commerciële ruimte op een uitzonderlijke zichtlocatie? Het gelijkvloerse pand biedt een uitstekende kans om een bloeiende handelsactiviteit uit te bouwen.

Kopersbegeleiding en afwerking op maat

Uiteraard worden kopers van A tot Z begeleid voor de inrichting van hun nieuwe thuis. Je bepaalt zelf en vrij de materialen en afwerking van het appartement of je kiest uit een ruim aanbod binnen het voorgestelde budget. Een interieurarchitect overlegt met jou en helpt om de keuzes te vergemakkelijken en de kwaliteit te bewaken. Jouw smaak bepaalt de uitstraling van je toekomstig appartement.

Een gezellig terras
Elk appartement is voorzien van minstens één terras. Kies voor een uitzicht op de prachtige binnentuin, de levendige Kleine Ring van Hasselt of de rustige Gazometerstraat. Genieten maar!

Contacter