Urban YETI

* De 154000€ À 168000€

1 chambre

Immoweb code : 11308071
Immoweb code : 11308071
*hors taxes

Aperçu

1 chambre

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wie wil investeren met een maximale kans op meerwaarde, kiest best voor zeer schaars vastgoed waaraan een nijpend tekort is. Het gevolg: huurders die vechten om een plaatsje, waardoor u als investeerder zo maar even 3 jaar keihard gewaarborgde verhuurgarantie geniet en wel aan een geïndexeerd rendement van 3,48 % netto vanaf het eerste jaar. Het aanlooprendement krijgt u er gratis bovenop!

Bovendien kan u dankzij deze investering in volle eigendom, vlot over een financiering beschikken, waardoor u al kan investeren vanaf ongeveer 75.000 Euro beschikbare eigen middelen.

Urban YETI is dan ook niet toevallig het allernieuwste studentenflatproject in Brussel, de grootste studentenstad van België. Gelegen op slechts 3 min. wandelen van de VUB Health Campus zullen de happy few van deze +/- 3.600 geneeskundestudenten studenten verwend zijn. De kwalitatieve flats worden volledig afgewerkt en ingericht. Een echt ‘next level’ project dat een nieuwe standaard zet, oa door de vele gemeenschappelijke studieruimtes, keukens, hippe relaxruimtes, een prachtige zen-tuin op het dakterras, en zelfs inhouse shopping en tramhalte voor de deur.

Geen wonder dat met zo een mooi zicht op meerwaarde de vraag zo groot is dat er op een half jaar tijd reeds 60% werd verkocht. Oplevering en aanvang rendement zijn reeds voorzien vanaf aanvang academiejaar 2024-2025, snel rendement op komst dus!

Contacter