Projet neuf - Appartements à vendre

* De 317500€ À 553500€

2 - 3 chambres 85 - 132 mètres carrés

Immoweb code : 11153993
Immoweb code : 11153993
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
85 - 132 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Residentie BLFLR (alias Bellefleur) – betaalbaar wonen in een residentiële omgeving in Kapellen !

Op de hoek van de Antwerpsesteenweg met de Hoogboomsteenweg te Kapellen ontwikkelt Brabo weer een prachtig project met 15 appartementen met zicht op de statige parktuin.

Een volledig afgesloten en residentieel domein dat door haar inplanting ver van de straat een optimale rust en privacy in het groen garandeert, dichtbij alle voorzieningen.

Op het gelijkvloers bevinden zich 6 tweeslaapkamerappartementen met terras en toffe privé tuin. Op de eerste verdieping treffen we eveneens 6 tweeslaapkamerappartementen aan, met ruime terrassen.
Tenslotte zijn er op de dakverdieping nog 3 dakappartementen met twee of drie slaapkamers en royale dakterrassen.
Ondergronds bevinden zich de parking en de privatieve bergingen alsook alsook het gemeenschappelijk vuilnislokaal.
Achteraan op het domein wordt nog een grote afgesloten fietsenberging voorzien. Als kers op de taart omvat deze residentie nog een grote gemeenschappelijke parktuin.

Duurzaamheid stond bovenaan het lijstje tijdens de uitwerking van dit prachtige project. Zo beschikt elk appartement over individuele zonnepanelen en wordt er verwarmd met warmtepompen in combinatie met vloerverwarming, wat resulteert in een hoog wooncomfort met lage energiefacturen. Dit project haalt zo de BEN norm met E- peil E20! Dit betekent dat elke koper gedurende de eerste 5 jaar 100% is vrijgesteld voor zijn onroerende voorheffing !

Alle appa…

Contacter