"Schoolstraat"

* De 448000€ À 464000€

2 chambres 112 - 123 mètres carrés

Immoweb code : 11332301
Immoweb code : 11332301
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
112 - 123 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige luxe appartementencomplex is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De ruime slaapkamers, grote terrassen en lichtrijke woonkamers zijn maar enkele van de vele troeven.

De karaktervolle appartementen zijn gebouwd in 2024 en stralen dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met bewoonbare oppervlaktes variërend van 110 m² tot 130 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimtes nog ruimer aanvoelen.

Elk appartement beschikt over een keuken voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De luxueus afgewerkte badkamers beschikken over ruime inloopdouches en er is ook nog een apart toilet aanwezig.

Er is mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaatsen, kelders en privé fietsenbergingen, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto en je fiets veilig kunt stallen. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. - Meerprijs 45.000 €

De appartementen zijn voorzien van alle moderne technieken, zodat ze zeer energievriendelijk zijn!

Kortom, deze appartementen in Lokeren zijn de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte.

Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woningen te bieden hebben.

Contacter