Rixvonder

De 415000€ À 525000€

2 - 3 chambres 103 - 123 mètres carrés

Immoweb code : 9178270

Aperçu

2 - 3 chambres
103 - 123 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit stijlvolle bouwproject met 4 hoogwaardige appartementen en 1 penthouse ligt binnen de ring van Leuven en op enkele minuten wandelen van alles wat de stad te bieden heeft. Dankzij de grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag.

Het appartement op de gelijkvloerse verdieping telt twee slaapkamers en is zonder opstap voor elke bewoner toegankelijk en gebruiksvriendelijk. De bovengelegen appartementen met drie slaapkamers en ruime leefruimtes zijn geschikt voor grote en kleine gezinnen, die houden van wonen in de stad.

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking, geven een warme uitstraling aan alle ruimtes.

Het appartement op de gelijkvloerse verdieping beschikt over een eigen tuin met terras. De bovengelegen appartementen hebben een ruim terras waar u kan ontspannen met de nodige privacy. Voor de keuken en de badkamer werd gekozen voor duurzaam maatwerk in samenwerking met Grietens Concept.

Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort.

De penthouse heeft een private garage op de begane grond, naast

Tous les biens

Contacter