Nieuwbouwproject Residentie Bel Air I

* De 70000€ À 75000€

Immoweb code : 9079753
Immoweb code : 9079753
*hors taxes

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nog slechts 3 appartementen te koop, 1 garagebox en 4 overdekte standplaatsen !

Met residentie Bel Air I brengen wij u een uniek nieuwbouw project. Residentie “Bel Air I” combineert immers appartementen met subliem lateraal en mooi ongehinderd open zicht aan een uitstekende prijs en kwaliteit.
Dat dit nieuwbouwproject in één van de meeste hippe buurten te Oostende dichtbij het strand en het prachtige centrale Strandplein wordt opgetrokken hoeft geen betoog. Bewijs daartoe zijn de vele grote nieuwbouwprojecten in de buurt die eveneens naadloos verbonden zijn met de historische binnenstad. Ons kwalitatief nieuwbouwproject wil zich onderscheiden van de andere nieuwbouwprojecten in de buurt door z’n kleinschaligheid en jaarlijks makkelijk betaalbare algemene onkosten. Ook zeer belangrijk om weten is dat de appartementen in residentie “Bel Air I” niet onder erfpacht verkocht worden. Zo wordt u wel degelijk bij aankoop van een pand bij ons grondeigenaar.
Het project kan u ontdekken in deze brochure en natuurlijk zijn we steeds bereid verdere informatie te verschaffen via het aangestelde verkoopskantoor van nv Immobilia Bel Air , Zeedijk 148 , 8400 Oostende (tel. 059/330.430 of 0476/88 94 17

Dit project is tevens gewaarbordgd door de Wet Breyne. U betaalt dus 5 % bij aankoop van een appartement.
Indien enige woonst kan u ook genieten van 6% BTW ipv 21 % op de constructie. Bouwvergunn

Contacter