Projet neuf - Appartements à vendre

Pas de prix

Immoweb code : 7919494
Immoweb code : 7919494

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
¨Jan Wittoen§ een gloednieuw project op toplocatie te Oostkamp kenmerkt zich door z’n frisse architectuur met grote glaspartijen die de appartementen een klare woonbeleving geven. Kwalitatieve materialen, een energiezuinig karakter, de nieuwste technologieën en een goede oriëntatie staan garant voor een zorgeloze investering.

De ligging, langs het begin van de Brugsestraat, zorgt ervoor dat u op wandelafstand bent van bakker & beenhouwer, verschillende kleinhandelszaken en diensten, openbaar vervoer, ontspanning en zo veel meer! In de onmiddellijke omgeving vinden we gezellige fietspaden, aansluiting met verschillende verbindingswegen waaronder E40 / E403, de baan naar Brugge, etc.

¨Jan Wittoen§ zal plaats bieden aan vijfappartementen, verschillende garages & carports en een gemeenschappelijke fietsenberging. Alle appartementen zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning of verhuur.

De appartementen zullen beschikken over 1 à 2 slaapkamers en hebben een terras op de voor- en achterzijde van het gebouw (m.u.z. van het gelijkvloers appartement die enkel achteraan een terras heeft). Een garage of carport kan optioneel aangekocht worden.

Meer info is steeds mogelijk na afspraak met ons kantoor.

EPB bij oplevering. Prijzen zijn exclusief kosten & BTW.

Contacter