Projet neuf - Appartements à vendre

* Pas de prix

Immoweb code : 9798711
Immoweb code : 9798711
*hors taxes

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
LEONARD
een gloednieuw project op toplocatie in het hart van centrum Oostkamp. Gekenmerkt door z’n frisse architectuur met grote glaspartijen die de appartementen een ruimtelijke woonbeleving bezorgen. Kwalitatieve materialen, energiezuinigheid, mooie woonoppervlaktes en een zuidgerichte oriëntatie zijn de kernwoorden voor uw nieuwe thuis.

De ligging in het begin van de Majoor Woodstraat, zorgt ervoor dat u zich op wandelafstand bevindt van bakker & beenhouwer, verschillende kleinhandelszaken, toffe restaurants of een gezellige brasserie, openbaar vervoer, ontspanning en zo veel meer! In de onmiddellijke omgeving vinden we gezellige fietspaden, aansluiting met verschillende verbindingswegen waaronder E40 / E403, de baan naar Brugge, etc.

Residentie LEONARD zal plaats bieden aan zes appartementen, een garagecomplex en een gemeenschappelijke fietsenberging. Alle appartementen zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning of verhuur. De appartementen zullen beschikken over 2 slaapkamers enkele met dressing en hebben een ruim zuidgeoriënteerd terras op de achterzijde van het gebouw. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een leuke stadstuin. De appartementen op de tweede verdieping hebben een extra terras op de voorzijde van het gebouw. Een garagebox kan optioneel aangekocht worden.

Meer info is steeds mogelijk na afspraak met ons kantoor.

EPB bij oplevering. Prijzen zijn exclusief kosten & BTW.

Contacter