Zoë

* De 12000€ À 315000€

2 chambres 91 - 99 mètres carrés

Immoweb code : 11297541
Immoweb code : 11297541
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
91 - 99 mètres carrés

Description

Comfortabel en energiezuinig project

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het pittoreske Rupelmonde, bevindt zich dit kleinschalig project van 4 appartementen, genaamd Zoë.
Hedendaagse architectuur en comfort staan centraal in combinatie met een mooie en rustgevende omgeving. Rupelmonde staat gekend voor zijn rijkelijke geschiedenis, mooie wandel- en fietsroutes aan de Schelde en een gezellig sociaal leven.
Het project bestaat uit een gelijkvloers appartement, 2 appartementen op de eerste verdieping en een dakappartement.
U heeft de keuze uit twee of drie slaapkamers. Verder zijn er ook drie carports en 3 parkings en als extra troef, een lift in het gebouw.
Het gebouw zal voldoen aan de BEN regelgeving betreffende verwarming, koeling, ventilatie en water productie. Hierdoor kan u vijf jaar genieten van een korting op uw jaarlijkse onroerende voorheffing. Als het gaat over inrichting, heeft u vrije keuze betreffende keuken, sanitair, vloeren en binnendeuren. De oplevering van het gebouw zal ongeveer in het voorjaar van 2025 zijn. Als extra is de 6% BTW regelgeving nog steeds van toepassing. Kom alvast de plannen bekijken bij ons op kantoor en ik vertel je er meer over.

Contacter