Campo Verde

* De 349000€ À 449000€

2 - 3 chambres 98 - 111 mètres carrés

Immoweb code : 10708261
Immoweb code : 10708261
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
98 - 111 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit stijvolle woonproject te Sint-Amandsberg wordt u te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer uw vastgoedmakelaar Simon Haerens via mail op [email protected].

Campo Verde staat garant voor een groene en comfortabele woonomgeving. Dit wordt gekenmerkt door doordachte inplanting en architectuur, maar evengoed op vlak van het energieverbruik. Het duurzame, BEN (bijna-energieneutrale) karakter van dit project spreekt zowel bewoners als investeerders aan.

Woonproject Campo Verde omvat 24 appartementen en 6 woningen.
Het hoofdgebouw met drie afzonderlijke toegangen bestaande uit een inkomhal, traphal en een lift.
Er zijn drie gemeenschappelijke fietsenbergingen en in de kelder bevinden zich 35 parkeerplaatsen en 24 bergingen. Alle appartementen beschikken over een zuidgericht terras.

Het project bestaat uit zowel 2- als 3-slaapkamerappartementen met private berging- en autostaanplaats, dewelke allemaal nog onderhevig zijn aan de mogelijke 6% BTW aankoopwetgeving.

De groene & rustige gemeenschappelijke tuin draagt bij tot een uiterst kwalitatieve woonbeleving.
Uitstekend gelegen dichtbij alle in- en uitvalswegen zoals E17, E40, R4 en de Gentse binnenring is dit project perfect & zeer makkelijk bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Laat u overtuigen door zoveel woonkwaliteit- en comfort en contacteer ons zo snel mogelijk voor verdere informatie.

Contacter