* De 349000€ À 449000€

2 - 3 chambres 98 - 111 mètres carrés

Immoweb code : 11383484
Immoweb code : 11383484
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
98 - 111 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Elke woensdag opendeur in het modelappartement 14u - 16u.

Campo Verde is een energie neutraal nieuwbouwproject met zuidgerichte appartementen rondom een groene parktuin. Deze architecturale topper met subliem wooncomfort en hele goeie bereikbaarheid zal opgeleverd worden in de herfst 2024.

De 24 leefappartementen zijn voor 60% verkocht, de 7 woningen zijn uitverkocht. Ontdek samen met ons de gunstige oriëntatie, ruime terrassen (min. 14m² terras over de volledige breedte van uw leefruimte!) en prachtige afwerking van de laatste 2 en 3-kamer appartementen.

Als bouwpromotor en aannemer kunt u via ons rechtstreeks aan de bouwheer kopen. Plan uw afspraak in om het model appartement te bezoeken en geniet dit jaar nog van 6% btw op het volledige constructiebedrag.

Ondergronds is er een garagecomplex voorzien waarin de koper de keuze heeft om autostaanplaatsen en/of bergingen bij te kopen, vanzelfsprekend voorzien wij een gemeenschappelijke fietsenberging waar er meerdere (bak)fietsen kunnen geplaatst worden.

De volledig groen aangelegde binnentuin is de kers op de taart, een pure luxe om buiten te genieten.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en beschikbare entiteiten, grondplannen en totaalprijzen (incl. alle kosten).

Contacter