Residentie Cecilia

* 312500€

2 chambres 106 mètres carrés

Immoweb code : 9651459
Immoweb code : 9651459
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
106 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Als bouwheer / projectontwikkelaar zijn wij fier om Residentie 'Cecilia' aan u voor te stellen. Dit project bestaat uit 14 appartementen. Deze prachtige wooneenheden met 2 of 3 slaapkamers situeren zich nabij het centrum van Wachtebeke en toch landelijk gelegen. De grote troeven van dit project zijn de ruime en lichtrijke wooneenheden alsook de uitzichten.
De bewoners kunnen genieten van de gezellige gemeenschappelijke tuin. Vanuit de residentie vertrekken er verschillende wandel- en fietsroutes die een rechtstreekse toegang (150m) verlenen tot de Moervaart en de aanleghaven van Wachtebeke. De appartementen zijn uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming, ... met als doel te besparen op het elektrisch verbruik en vallen onder het label BEN appartementen (energiezuinig met een e-peil onder de 31).

Specifiek voor investeerders bieden wij een huurgarantie van 2 jaar!

Laatste ruim hoekappartement op het gelijkvloers met 2 slaapkamers!

Wie graag fietst of wandelt, de Moervaart is rechtstreeks te bereiken via het door ons aangelegde pad vanuit de residentie, hoe leuk is dit?!

U koopt rechtstreeks bij de projectontwikkelaar. Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren via 0475 50 40 08 of [email protected].

Contacter