Projet neuf - Appartements à vendre

* De 339000€ À 433500€

2 - 3 chambres 98 - 173 mètres carrés

Immoweb code : 10711904
Immoweb code : 10711904
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
98 - 173 mètres carrés

Description

Kleinschalige residentie met oog voor hernieuwbare energie …

In het centrum van Zedelgem wordt binnenkort Residentie De Koster opgericht met 7 entiteiten. Het gebouw zal bestaan uit een oogartsenpraktijk en 6 grote appartementen tot maar liefst 173 m².

Mobiliteit
Dankzij de ligging in het centrum van Zedelgem zijn winkels en andere faciliteiten in de onmiddellijke omgeving terug te vinden. In de buurt zijn ook tal van recreatie- en ontspanningsmogelijkheden.
Zedelgem is bovendien uitstekend bereikbaar dankzij de vele invalswegen en ligt Brugge op een boogscheut! Er is de mogelijkheid om een garage of autostaanplaats aan te kopen.

Energiezuinig project
Residentie De koster zal naast ruime appartementen ook oog hebben voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de appartementen. Er wordt een geothermische installatie voorzien waarbij alle appartementen opgewarmd of gekoeld kunnen worden met de grond als warmtebatterij.

Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.
Bij alle nieuwbouwprojecten van C-Nest staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.
Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. Zij werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde…

Contacter