HUTSEPOORT

* De 390260€ À 530328€

2 - 3 chambres 92 - 127 mètres carrés

Immoweb code : 10797491
Immoweb code : 10797491
*hors taxes

Aperçu

2 - 3 chambres
92 - 127 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gloednieuw Nieuwbouwproject in Zwijnaarde: 20 Luxe Appartementen Beschikbaar!
Ben je op zoek naar een modern en comfortabele thuis in een levendige buurt? Dan is ons nieuwste nieuwbouwproject in Zwijnaarde precies wat je zoekt! Met trots presenteren wij 20 prachtige appartementen in een eigentijds complex dat alles biedt wat je nodig hebt voor een luxe levensstijl.
Kenmerken van het Project:
Locatie: Gelegen in het hart van Zwijnaarde, op een steenworp van het Parkbos en het Technologiepark met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden.
Moderne Architectuur: Onze appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek, met strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen.
Ruimte en Comfort: Elke woning is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, met royale woonkamers, slaapkamers en een goed uitgeruste keuken.
Duurzaamheid: Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het gebouw is energiezuinig ontworpen, met moderne isolatie en energiebesparende voorzieningen. Individuele warmtepomp met vloerverwarming in elk appartement, gecombineerd met ventilatiesysteem type D en alu schrijnwerk met hoogrendementsbeglazing.
Eigen Parkeergelegenheid: Parkeerkelder onder het gebouw met 23 autostaanplaaten
Grote fietsenstallingen in het gebouw
Gemeenschappelijke Tuin: fraai aangelegde groenzone met vijver en zonneterras.
Appartementen Beschikbaar met 1, 2 of 3 slaapkamers.
Wacht niet langer om je droomappartement te

Contacter