Projet neuf - Maisons à vendre

* Pas de prix

Immoweb code : 9658950
Immoweb code : 9658950
*hors taxes

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nieuwbouwproject bestaande uit 2 woningen met zuidelijk gerichte tuin nabij het centrum van Aartrijke. Aartrijke is een deelgemeente van Zedelgem waar het aangenaam vertoeven is. De woningen zelf zijn gelegen aan de Eernegemsestraat, de verbindingsweg tussen Aartrijke en de Torhoutsesteenweg. Aartrijke zelf heeft een centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke. Met de wagen bent u in 25 minuten in het centrum van Oostende en in 30 minuten staat u op de markt van Brugge.

Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is.

De woningen bestaan uit een open grondplan waarbij living en keuken in elkaar vloeien. Verder bestaan de woningen uit een was- en Bergruimte, 3 of 4 slaapkamers en een badkamer. Er is een mooie tuin en garagebox voorzien bij de woning. Er is tevens de mogelijkheid om een extra 2de garage bij te kopen.

Deze woningen moeten nog gebouwd worden dus u bent nog vrij om alle afwerkingsmaterialen te kiezen. Verder worden deze woningen afgewerkt naar een E-peil: 20, waardoor u 5 jaar vrijgesteld bent van het betalen van de onroerende voorh

Contacter