Atelier 55

* De 470000€ À 475000€

3 chambres 117 - 119 mètres carrés

Immoweb code : 11300818
Immoweb code : 11300818
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
117 - 119 mètres carrés

Description

Energiezuinige stadswoningen centraal Antwerpen. Opendeurdag

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom tijdens de opendeurdag op 13/04 tussen 10u-13u op de werf. Bezoek de modelwoning!

Op zoek naar een unieke nieuwbouwwoning in het centrum van Antwerpen? Dan bent u bij nieuwbouwproject Atelier 55 aan het juiste adres: rustig en groen wonen op een toplocatie. De verschillende loft woningen staan rond een gemeenschappelijke tuin, zodat er veel ruimte is voor groen. In het project krijgen voetgangers en fietsers alle ruimte. Voor auto’s is er ruim plaats in de ondergrondse parkeergarage. Dit project wordt een nieuwe, autoluwe woonkern waar het rustig en goed wonen is, waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en waar u kan genieten van rust middenin het stadcentrum.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 11 nieuwbouwwoningen met gemeenschappelijke tuin en terras en beschikken indien gewenst over een autostaanplaats. De terrassen aan elke nieuwbouwwoning worden omringd door beplanting waardoor er voor de nodige privacy wordt gezorgd.

In de woningen is het rustig en comfortabel leven op de ruime gelijkvloerse verdieping, grenzend aan terras en gemeenschappelijke tuin. De verdiepingen bieden 3 tot 4 slaapkamers en een badkamer. Elke woning wordt hoogwaardig en volledig afgewerkt naar eigen keuze. Zij hebben allen een zeer gunstig E-peil van maximum 30 door gebruik te maken van volgende technieken: ventilatiesysteem C, vloerverwarming, lucht-water warmtepomp, zonnepanelen …


Elke nieuwbouwwoning b

Contacter