Kaaistraat

* De 415000€ À 510000€

4 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11342275
Immoweb code : 11342275
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
210 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Percelen van 460 tot 830 vierkante meter in een residentiële buurt vormen de basis voor dit project. Niet een maximalisatie van het aantal woningen, maar wel de woonkwaliteit staat hier voorop. Het kleinschalige project combineert een optimale zuidwest oriëntatie met een verzicht over de velden langs de Kaaistraat.

De woningen zijn verrassend ruim en hebben een open lay-out met een focus op woonkwaliteit en dagelijks gebruiksgemak. Door het grote bouwvolume (ca. 210 vierkante meter) met twee volwaardige verdiepingen zijn er geen schuine zijden in de slaapkamers. De indeling is bovendien flexibel zodat toekomstige bewoners kunnen opteren voor een bureauhoek, een volwaardige dressing, een extra berging, een speelkamer…

Elk ontwerp voorziet standaard tot 4 slaapkamers en een afzonderlijke, ruime badkamer met douche én ligbad. Een ruime zolder biedt de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te realiseren. Een hoogwaardig basispakket voorziet een luxueuze afwerking met duurzame materialen. Het bestek van de woningen is in overleg met onze klantenadviseur in grote mate te personaliseren.

De compacte bouwschil zorgt voor een optimaal energetisch rendement en een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zijn standaard voorzien. Een E-peil van 10 of minder garandeert lage verbruikskosten en zorgt voor een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Contacteer promotor rechtstreeks via GSM 0479 52 31 37 of www.kaaistraat.be

Contacter