* De 369000€ À 404000€

3 - 4 chambres 139 - 149 mètres carrés

Immoweb code : 10957535
Immoweb code : 10957535
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
139 - 149 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Danneels verwelkomt jou graag in het centrum van Beernem. Aan de Diksmuidse Boterweg bouwen we 10 zeer energiezuinige gezinswoningen in een verfijnd moderne stijl.

De woningen hebben een praktische indeling die de bewoonbare oppervlakte optimaal benut. Met o.m. een aangenaam ruime leefruimte, 3 of 4 slaapkamers, een ingerichte eilandkeuken en 1 of 2 badkamers, een garage of carport, oprit, tuin en gezellig terras. Een aantal woningen beschikt ook over een extra polyvalente ruimte op het gelijkvloers (bureau, speelkamer, extra slaapkamer, ...).

Een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem zijn standaard voorzien. Dat garandeert jou heel wat comfort en een lage energiefactuur. De korting op je onroerende voorheffing is een leuke surplus.

Danneels werkt jouw nieuwe woning sleutel-op-de-deur voor je af. Jij kiest de keuken- en badkamerinrichting, vloer- en wandtegels uit bij onze partners. On klantenbegeleider staat voor je klaar met advies op maat.  

Deze woningen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw. Informeer naar de voorwaarden.

Contacter