* De 383000€ À 407000€

3 - 4 chambres 160 - 186 mètres carrés

Immoweb code : 11163964
Immoweb code : 11163964
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
160 - 186 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het binnengebied tussen Leurshoek en de Zonnebloemstraat in Melsele (Beveren) realiseren wij een nieuw woonproject met energiezuinige nieuwbouwwoningen. De bouwwerken zijn volop aan de gang.

Deze stijlvolle woningen in hedendaags landelijke architectuur liggen rond een mooi aangelegde groenzone, in een autoluwe buurt waar kinderen volop kunnen spelen. En toch heb je hier alles dichtbij.

Elke woning heeft o.m. een lichtrijke open ingedeelde leefruimte, een volledig ingerichte keuken en badkamer, 3 of 4 slaapkamers, een zongerichte en afgeschermde tuin mét gezellig terras.

De gesloten bebouwingen hebben achteraan een aparte uitweg via een kruiwagenpad. Handig om bvb. jouw tuinafval af te voeren. 

Ook een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen én een slim ventilatiesysteem zijn voorzien. Dat resulteert in een energie-efficiënte woning met optimaal wooncomfort.

We werken jouw nieuwe thuis sleutel-op-de-deur voor je af volgens jouw smaak en wensen. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het realisatietraject.

Contacter