RivaHof

* De 315600€ À 433990€

3 - 4 chambres 145 - 173 mètres carrés

Immoweb code : 11031644
Immoweb code : 11031644
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
145 - 173 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kom thuis in RivaHof, ons woonproject in de charmante gemeente Dentergem. RivaHof is een mix van zeven hedendaagse woningen met een plat of hellend dak. Je hebt de keuze tussen open en halfopen bebouwingen.

In RivaHof geniet je maximaal van natuurlijk zonlicht in huis dankzij de grote raampartijen. Alle woningen hebben een aangename leefruimte met zithoek, open keuken en eetplaats. Via de keuken heb je toegang tot een praktische berging of wasruimte. De nieuwbouwwoningen beschikken over drie of vier slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad. Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping vind je een apart toilet. Een zolder creëert extra opbergruimte bij de woonentiteiten met hellend dak.

Grote troef is het lage energiepeil van E20. Zo zijn de toekomstgerichte woningen voorzien van een warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling, zonnepanelen, ventilatie D en doorgedreven isolatie. Er is ook een regenwaterput van 7.500 liter.

Gratis Big Green Egg* bij aankoop van een Bostoen woning
Wil je graag thuiskomen in RivaHof? Geniet nu van onze uitzonderlijke Big Green Egg actie! Bij aankoop van een woning in dit woonproject krijg je een Large Big Green Egg (met bijhorende Egg Nest) cadeau t.w.v. 2.287 euro (incl. BTW)*. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

*Actie onder voorwaarden, geldig van maandag 01/04 t.e.m. dinsdag 30/04/2024. Dit aanbod is van toepassing op alle Bostoen woningen en is niet cumuleerbaar met andere promoties

Contacter