Warehof (Fase 2)

* De 575000€ À 665000€

3 - 4 chambres 155 - 190 mètres carrés

Immoweb code : 11313948
Immoweb code : 11313948
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
155 - 190 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de prachtige uitbreiding van de Meerlaanstraat te Desselgem! Hier, te midden van een aangename omgeving, presenteren wij met trots de alleenstaande gezinswoningen die jouw hart zullen stelen.

Stel je voor, jouw eigen oase van rust en geborgenheid, omringd door weelderig groen. Deze moderne nieuwbouwwoningen bieden niet alleen een comfortabel thuis, maar ook de perfecte locatie voor jouw dagelijkse behoeften.

Bovendien, voor degenen onder ons die de voorkeur geven aan milieuvriendelijke en duurzame mobiliteitsopties, zal je verheugd zijn te weten dat het openbaar vervoer op slechts enkele minuten loopafstand ligt. Of je nu naar het bruisende stadscentrum wilt reizen of gewoon de omgeving wilt verkennen, het is allemaal binnen handbereik. Dit geeft je vrijheid en flexibiliteit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over parkeerproblemen of verkeersopstoppingen.

Kortom, deze alleenstaande gezinswoningen in de uitbreiding van de Meerlaanstraat in Desselgem bieden niet alleen een warme thuisbasis, maar ook een ideale ligging die je dagelijks leven vereenvoudigt. Mis deze unieke kans niet om jouw dromen waar te maken en jezelf te omringen met pure levensvreugde.

Met deze woning kan je genieten van het ??????-???????????? ?????? ??% in plaats van 21%.

Neem nu contact met ons op en kom langs. Laat ons je begeleiden naar jouw nieuwe avontuur in deze aangename buurt.

??????????: ????.?????????????? ?????????????? ???????? ???? ???????????? ????????????????????! ????

Contacter