* De 396000€ À 550000€

3 chambres 140 - 200 mètres carrés

Immoweb code : 11404188
Immoweb code : 11404188
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
140 - 200 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Duurzaam en comfortabel wonen, dat doe je binnenkort in Geel. De woningen zijn centraal gelegen in het centrum van Geel, in de directe omgeving van het station.

De woningen zijn uitgerust met energiezuinige technieken, zoals een Hisense warmtepomp (lucht-water), vloerverwarming, ventilatiesysteem type D en een regenwaterinstallatie. Ten einde het project te optimaliseren, om een BEN-woning te bekomen met een E-peil E20, zullen er fotovoltaïsche zonnepanelen geplaatst worden op het dak.

Voorts beschikken de woningen over een privatieve tuin en hebben de beschikking over een private fietsen- en vuilnisberging.

In dit project zijn er 2 gesloten, 2 halfopen en 2 open woningen voorzien. De perceeloppervlaktes variëren tussen 222 m2 - 596 m2.

De vergunning van de woningen werd inmiddels bekomen, waardoor de afbraak einde juni 2024 van start gaat. Aansluitend zal de aannemer dan van start gaan met het bouwen van de woningen. Elke verkochte woning heeft een bouwtijd van maximaal 12 maanden.

Als koper krijgt u de mogelijkheid om de inrichting van uw woning aan te passen aan uw stijlvoorkeuren en smaak. Zo kan de afwerking zoals vloeren, deuren, keuken, badkamer en sanitair zelf gekozen worden. Het kan dus nog volledig ingericht en afgewerkt worden naar keuze volgens het lastenboek. Het lastenboek is ter beschikking en kan bij ons opgevraagd worden.

Contacter