Fondatel, Herne

* De 350000€ À 538700€

3 - 4 chambres 182 - 259 mètres carrés

Immoweb code : 11293550
Immoweb code : 11293550
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
182 - 259 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de rustige en kindvriendelijke nieuwbouwbuurt Fondatel bieden wij een mooie mix van open, halfopen en gesloten ééngezinswoningen in een eigentijdse landelijke stijl. Alle woningen worden in hoogwaardige, traditionele bouwmaterialen gebouwd.

Elke woning heeft een lichtrijke woonkamer met grote raampartijen die uitkijken op een prachtige tuin, waardoor er natuurlijk licht binnenvalt en er ruimtegevoel gecreëerd wordt. Elke woning wordt ingericht met een kwaliteitskeuken. Klaar voor culinaire avonturen! Een mooie troef is ongetwijfeld de tuin die perfect is voor gezellige familiebijeenkomsten. Dankzij de zolderruimte wordt er extra woonruimte gecreëerd. Ze kan perfect ingericht worden als extra slaapkamer.

De situering van het project in het midden van het Groene Kwadrant in het Pajottenland biedt alle voordelen van wonen in een groene, landelijke omgeving terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn. Met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, is dit project ideaal gelegen voor het moderne gezinsleven. Mis dit niet en word eigenaar van een droomhuis.

Dankzij een goede isolatie in combinatie met een warmtepomp, behalen de woningen een E-peil 20. Hierdoor geniet u van tal van voordelen. Wist u trouwens dat u nog tot eind 2024 (onder voorwaarden) kan genieten van een BTW-tarief van 6% i.p.v. 21% bij de aankoop van deze woningen?
Heeft u interesse? Contacteer ons via [email protected] of boek een afspraak via 0495 38 70 38

Contacter