* De 384500€ À 414500€

4 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11391813
Immoweb code : 11391813
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
200 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Aan de Welputstraat in Lokeren realiseert Danneels een nieuw project met vijf ruime gezinswoningen in moderne bouwstijl. Elke woning biedt 200 m² woonruimte en werd ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid.

Je woont in een rustige straat met enkel plaatselijk verkeer, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en verkeersluwe woonomgeving. De woningen beschikken over een lichtrijke, open leefruimte, een volledig ingerichte keuken en badkamer, vier ruime slaapkamers en een extra dressing/bureau of speelruimte, een garage én een tuin met gezellig terras.

Deze BEN-woningen zijn uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen., wat zorgt voor een lagere energiefactuur en een kleinere ecologische voetafdruk.

De interieurafwerking kan volledig naar eigen smaak en wensen worden aangepast. Bovendien zijn de aanleg van de oprit, het terras en de tuinafsluiting inbegrepen in de totaalprijs. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar en zorgt voor een vlot bouwtraject.

Contacter