Residentie Kraaiennest

* De 295000€ À 309000€

2 chambres 164 - 172 mètres carrés

Immoweb code : 11405872
Immoweb code : 11405872
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
164 - 172 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Maak kennis met "Kraaiennest" in het charmante Millen, waar binnenkort een uitzonderlijk woonproject wordt gelanceerd. Dit project bestaat uit slechts 3 woningen, elk gebouwd met de hoogste aandacht voor energiezuinigheid en comfort. Residentie Kraaiennest vormt de perfecte balans tussen betaalbaarheid en luxe.

Deze rustige verkaveling bevindt zich centraal tussen Luik en Maastricht, maar ook Bilzen en Tongeren zijn vlakbij. De woningen zijn gelegen op een perceel met een Z-O oriëntatie. De gesloten bebouwing beschikt ook over een toegang met de auto langs achter.

Elke woning is ontworpen volgens de nieuwste BEN-normen, waardoor je geniet van een voortreffelijk wooncomfort. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, een hoogwaardig ventilatiesysteem, zonnepanelen en uitstekende isolatie wat zorgt voor een optimale energie-efficiëntie. Verwarmen met een warmtepomp behoort ook tot de mogelijkheden.

Er is een zit- en eethoek voorzien met keuken en berging. Boven zijn er momenteel 2 slaapkamers en badkamer met bad/douche voorzien. Naar de zolder is er reeds een vaste trap waardoor de mogelijkheid bestaat om daar ook extra kamers te maken.

Wij zijn reeds begonnen met de bouw van deze prachtige woningen en de oplevering is voorzien voor de zomer van 2025.

Meer informatie? Bel bouwadviseur Luc 011/450 280 voor een vrijblijvende afspraak.

Contacter