Belle Vie

* De 397500€ À 479000€

3 - 4 chambres 143 - 199 mètres carrés

Immoweb code : 10682839
Immoweb code : 10682839
*hors taxes

Aperçu

3 - 4 chambres
143 - 199 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wonen op een unieke plek in Oostende. Wonen op een rustige plek in Mariakerke, dé familiebuurt bij uitstek. Te midden van een prachtig decor van groen, tuinen en evenwichtige tijdloze architectuur, maar toch in de nabijheid van het bruisende stadsleven van Oostende. Wie hier woont geniet van de perfecte combinatie tussen de nabijheid van de Stad met al zijn faciliteiten en de rust van een mooie woonwijk. Welkom in Belle Vie.

Het project, gebouwd rond een groene autoluwe speelstraat, werd doordacht vorm gegeven met oog voor wooncomfort, privacy en architectuur. Geniet van licht, ruimte en uitzicht in zowel je eigen woning, de tuin als de omgeving van de speelstraat, groenaanleg en de gezellige paden. Een partijtje voetballen of liever een boek lezen? Belle Vie is een plaats om te wonen, te leven en tot rust te komen. Doorgaand verkeer vind je hier ook nooit terug.

Daarnaast werd aan alle praktische aspecten van je dagelijkse leven gedacht. Van het parkeren van twee wagens per woning, een extra fietsenstalling, poortjes van en naar de tuinen, een brievenbusensemble met een vak voor het leveren van pakjes tot een nette plaats voor de huisvuilophaling. Makkelijk toch?

Met Belle Vie combineert Corbeau Vastgoedontwikkeling tijdloze architectuur met een doorgedreven aandacht voor wooncomfort. Hier bouwen we negen strakke woningen met telkens drie of vier slaapkamers, zowel in halfopen als open bebouwing. We benutten de breedte optimaal en creëren zo ruime gezinswoningen met na

Contacter