* 449000€

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11406960
Immoweb code : 11406960
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
159 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Potrell bouwt binnenkort dit exclusieve project die drie prachtige halfopen bebouwingen bevat, die allemaal instapklaar worden afgewerkt met de modernste technieken en hoogwaardige materialen.

Deze woningen combineren modern design met optimaal wooncomfort. De ruime en lichte leefruimtes, samen met de goed doordachte indeling, zorgen voor een harmonieuze woonervaring. Bovendien ligt het project in een rustige en groene omgeving, dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen en met goede verbindingen naar de omliggende steden.

Bij het betreden van de woning kom je uit op een ruime inkomhal met een gastentoilet. Verder ontdek je een ruime leefruimte met een open keuken die uitkijkt op de zuidwest-gerichte tuin. Aansluitend de keuken is er nog een bergruimte voorzien waar je alle technieken kan terugvinden.

Op het eerste verdiep vind je een toilet, een ruime, geïnstalleerde badkamer en drie slaapkamers terug. De zolderruimte is bereikbaar via een zolderluik maar, mits het plaatsen van een vaste trap, kan deze zolderruimte ingericht worden als een vierde slaapkamer.

Elke woning is voorzien van een efficiënte lucht-water warmtepomp, wat zorgt voor duurzame en energiezuinige verwarming. Daarnaast zijn de woningen uitgerust met zonnepanelen, waardoor je kunt genieten van lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. De vloerverwarming biedt niet alleen een aangenaam en gelijkmatig verwarmd huis, maar draagt ook bij aan een strak en stijlvol interieur zonder zic...

Contacter