Schiethoek in Poelkapelle

* De 221780€ À 278720€

3 chambres 91 mètres carrés

Immoweb code : 10652187
Immoweb code : 10652187
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
91 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit project bestaat uit het bouwen van 9 koopwoningen. De woningen liggen op het rustige einde van de verkaveling. Er zijn 6 halfopen en 3 gesloten woningen. De hoekwoningen hebben aan één zijde tuin zodat de tuin langs de woning bereikbaar is. De rijwoningen hebben een kleine tuin. Het zijn ruime gezinswoningen met 3 slaapkamers en een badkamer op het 1e verdiep. Alle woningen hebben een inpandige garage.

De woningen zijn voorzien van alle comfort en zijn enorm energiezuinig met EPC-peilen tussen E43 en E46!!!
Naast het goed isoleren van de woningen is er ook het streven naar een zeer goede luchtdichtheid en er is een zuinige condenserende hoog-rendement gasketel geïnstalleerd. De afwerking is van die aard dat aan de kopers de mogelijkheid biedt om bepaalde delen van de woning naar eigen keuze af te werken. De Mandel voorziet daarom geen terrassen en geen verdere aanleg van de tuin. Er is ook geen keukeninrichting zodat de koper volgens zijn eigen smaak en budget een keuken kan plaatsen. De aan- en afvoerleidingen zijn er wel aanwezig.

De woningen zijn voorzien van vloertegels uitgezonderd in de slaapkamers en traphal. In de badkamer zijn wandtegels t.h.v. stortbad en lavabo’s aangebracht. Alle sanitaire toestellen zijn geïnstalleerd.

Alle technieken (regenpomp, cv-ketel, radiatoren, ventilatiegroep) zijn aanwezig en in dienst.

Alle binnenschrijnwerk is geplaatst: binnendeuren, trappen en waar nodig de omkasting van leidingen.

Contacter