Projet neuf - Maisons à vendre

* De 359125€ À 364375€

3 chambres

Immoweb code : 11281440
Immoweb code : 11281440
*hors taxes

Aperçu

3 chambres

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zoek je een duurzame, gezellige woonst in een groene omgeving?Kolmont bouwt in het hart van Engsbergen, in de Lindenstraat, een splinternieuwe woonbuurt met energieneutrale woningen. Elk huis is uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen voor maximale duurzaamheid.We betreden de halfopen of geschakelde woningen via een ruime inkomhal met vestiairemogelijkheid en gastentoilet. De leefruimte heeft  een doorzonkarakter en een volledig uitgeruste keuken met alle nodige apparatuur (vaatwasser, oven, kookvuur, koelkast). Via de leefruimte en keuken, waaraan de berging gekoppeld is, heb je directe toegang tot de ruime tuin. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers, een nachttoilet en een badkamer met bad en/of douche. Grote glaspartijen aan de voor- en achtergevel zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden uitzicht op de zuidwest georiënteerde tuin.Wil je nog meer ruimte?Dan biedt de zolderverdieping van maar liefst 35m² de mogelijkheid om een extra slaapkamer of polyvalente ruimte in te richten.Wat is een energieneutrale woning (E-peil 0)?Dat is een concept dat comfort, energie-efficiëntie en duurzaamheid combineert. Hier zijn enkele voordelen waar je van zult genieten:

Energiezuinig: Dit betekent niet alleen een vermindering van je ecologische voetafdruk, maar ook aanzienlijke besparingen op je energierekening.
Gezond binnenklimaat: Het geavanceerde ventilatiesysteem zorgt voor een continue toevoer van verse lucht en afvoer van vocht en vervuilde lucht, wat res...

Contacter