Oostendestraat 360 Torhout

* De 484500€ À 488000€

3 chambres 175 - 180 mètres carrés

Immoweb code : 10964692
Immoweb code : 10964692
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
175 - 180 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te Torhout nabij het kasteeldomein van Wijnendale vinden we langs de Oostendestraat ter hoogte van nummer 360 deze nieuwe verkaveling bestaande uit 2 loten voor halfopen bebouwing terug. Deze loten worden gekenmerkt door hun topligging nabij het centrum van Torhout en hun goeie bereikbaarheid vanuit Torhout, Oostende, Gistel, Ichtegem, …. Een absolute meerwaarde bij deze verkaveling is hun zuidelijke oriëntatie en hun groene verzichten achteraan.

Torhout vandaag meer en meer gekend als een bruisende en levende stad waar het aangenaam vertoeven is. Torhout combineert namelijk het bruisende stadsleven met het rustige karakter van het leven in een groene omgeving, hiervan zijn de mooie bossen zoals Groenhove bos en de kasteendomeinen van Wijnendale en d’Aertrycke stille getuigen van.

Torhout biedt zijn inwoners en bezoekers een levendig stadscentrum aan met tal van winkels, restaurants en menigte andere ontspanningsmogelijkheden Dit levendig stadcentrum bevindt zich op zo’n 2 kilometer van de site.

De site zelf is tevens gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer met een directe busverbinding tussen Torhout - Oostende (lijn 51) en tussen Diksmuide – Torhout – Aartrijke (lijn 64) op 20 meter van de site.

De woningen bestaan telkens op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een ruime inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we steeds 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime

Contacter